onsdag 4 september 2013

Hundfoder-Robur


Bozita Robur Maintenance

Storlekar: 1,5 kg, 4,5 kg, 15 kg
Helfoder för unghundar eller vuxna hundar med normal till hög aktivitetsnivå. Basprodukten i Bozita Robur-sortimentet som innehåller allt vad din hund behöver. Sammansatt av högklassiga råvaror och med ett näringsinnehåll som ger din hund de bästa förutsättningar för ett friskt och vitalt liv. Med färskt kött, SPC, MacroGard®, Vitamin C & E och Selen.
Återförslutbar, praktisk förpackning.

Bozita Robur Performance

Storlekar: 5 kg, 15 kg
Helfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå eller underviktiga hundar. Den höga energi- och näringstätheten ger sällskapshunden friskhet och vitalitet, utställningshunden en vacker päls samt jakt-, bruks- och draghunden bästa förutsättningar för ett gott samarbete. Tillskott av glukosamin och kondroitinsulfat bidrar till en god ledfunktion. Dessutom bidrar linfrö med ett högt innehåll av Omega 3, vilket ger goda förutsättningar för pälsens glans och kondition. Passar även kräsna hundar. Med färskt kött, SPC, MacroGard®, Glukosamin, Kondroitinsulfat, Vitamin C & E och Selen.
Återförslutbar, praktisk förpackning.

Bozita Robur Active & Sensitive

Storlekar: 2 kg, 5 kg, 15 kg
Helfoder för vuxna hundar med normal till hög aktivitetsnivå. Har ett unikt näringsvärde med en relativt låg andel högvärdigt protein och en hög andel fett. Smaksatt med färskt svenskt älgkkött och passar därmed den kräsna hunden. Tillskott av glukosamin och kondroitinsulfat bidrar till en god ledfunktion. Passar aktiva hundar med känslig mage eller hud. Med färskt kött, SPC, MacroGard®, Glukosamin, Kondroitinsulfat, Vitamin

C & E och Selen.

Återförslutbar, praktisk förpackning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.